CULINART ekibi yaz öncesi online buluşma için toplanıyor

02 Temmuz 2020 News 354 Views
Rate this item
(0 votes)

02.07.2020 online meeting 2

2020'nin başında konsorsiyum pilotluk eğitiminin gerçekleşmesini beklerken kapımızı çalan küresel bir krizle karşılaştık ve beklenmedik ama kaçınılmaz bir şekilde onları ertelemek zorunda kaldık. Pandemi bizi bu faaliyetlere devam etme fırsatından mahrum bıraktı, çünkü tüm ortaklarımız bu toplu engelin rahatsızlığını aşmak zorunda kaldı. Bulaşıcı hastalıkların tüm Avrupa'ya ve ötesine yayıldığı kritik bölge ile seyahat etmek kesinlikle imkansızdı.

Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa'da fiziksel hareketlilik içeren çoğu projede olduğu gibi, biz de bir süre ara vermek ve durumdan bir çıkış yolu aramak zorunda kaldık.

COVID-19 pandemisinin neden olduğu duruma göre koşullandırılan bir sürenin ardından, bugün tüm ortak ülkelerin mevcut bağlamı ve her ülkede mevcut olan kısıtlamaları tartıştığı bir toplantı düzenlendi. Proje kapsamında gerçekleştirilecek sonraki faaliyetlerin planlanması için çalışmalarımıza yatırım yapıldı. Proje süresini uzatma ve pilot eğitimini yeniden planlama fırsatına sahip olmayı umuyoruz!