13 Nisan 2021'de ortaklar toplantısı yapıldı

13 Nisan 2021 News 387 Views
Rate this item
(0 votes)

COVID-19 nedeniyle bir süre beklemede kaldıktan sonra, 13 Nisan'da CULINART projesi için Yönlendirme ve Değerlendirme Komitesinin çevrimiçi toplantısı yapıldı.

Seyahat etmenin imkansızlığının, yeni “Şef” Kalifikasyonunun uygulanabilirliğini kontrol etmek için deneysel eğitim kursları vermenin önündeki en büyük engel haline geldiği bu aylarda, tüm ortaklar ülkelerindeki pandemi durumu hakkında yeni gelişmeleri ve daha iyi ilerlemeleri bekledi.

Proje ortakları, 2021 yılı Haziran ayı sonunda sonuçlanacak olan bu projenin sürekliliğini görüşmek üzere online olarak bir araya geldi. Bunu takiben ortaklar, Nisan-Haziran 2021 döneminde online pilot uygulamaya geçişi görüştüler. Moodle platformu gibi çevrimiçi eğitim araçlarını ve yöntemlerini kullanarak tamamen sanal bir ortama yerleştirin. Tüm ortaklar gerekli eğitim ve öğretim materyallerini elektronik ortamda hazırlamaya ve sanal ortamda paylaşmaya hazır olduklarını belirtmişlerdir.

Toplantıda ayrıca proje kapsamında planlanan diğer etkinliklerin uygulanması da tartışıldı. Yüz yüze toplantı veya etkinlik yapma imkanı olmadığı için bundan sonraki tüm faaliyetler dijital kaynaklar kullanılarak uzaktan gerçekleştirilecektir.